Thursday, June 2, 2011

rindu nya dengan mr.goblog!

salam~


lama gila aku tak hapdet blog ni.rindu gila~~!!!nyaris-nyaris nak jadi gila pasal tak boleh nak belogjogging, tak boleh nak mensarut dalam belog, tak boleh nak baca gossip-gossip panas ( ada blogger gaduh besar dengan blogger pasal duit!) apa pun tak boleh!!uwaaaa~ *nangis gedik*
tapi nasib baik encik tenet takut aku bertindak lagi rakus..sebab tu dia bagi aku chance nak online dengan bahagianya sambil guling-guling atas katil sambil main angry bird sambil merapu-rapu dalam ni like ada aku kesah ko nak buat apa? ok.fine :P
minggu ni aku banyak betul aktiviti yang aku missed out and ada good news and bad news yang aku nak shared tapi...................................aku lupa!ahaks.thats annoying me!btw, aku just nak buat pengumuman di sini bahawasanya: 


* tahniah kepada abang dan kakak kawan-kawan aku di kedah ( bukan bermakna dorang jadik adik beradik ipar.*no-no-no.ok, aku penin*) abang membe aku, ciyin kahwin 1 hb jun and akak membe aku lagi sorang, paah kahwin 2hb jun. ( sedih tak dapat join sebab budget lari :'( 


* happy belated birthday to my GUMMY BEAR a.k.a peenos!yay~ko dah tua!hahah ( sori, adiah tunggu bulan depan :P )


* aku akan tinggalkan rumahku syurgaku ( bukan maksud aku lari rumah)


* aku akan jarang online lepas ni ( sila jangan ridu aku.heh) 


* im going to pulau sibu!yay~~ (please refer to page 1233) 


* aku terlepas 2 TIKET FREE to Hookwinked Too: Good vs Evil Premiere Screenings
( thanx to the evil psiko internet!ppppffttt...aku pernah cite kat sini dulu tu )

* ramai kawan-kawan aku nak kahwin tahun ni!yay~ ( konpem kopak poket :P )


so, that's all pelajaran kita untuk ari ni..jap lagi kita sambung!


ps: goblok dalam bahasa jawa means bodoh or ayat sopan selenge.sesuai dengan blog aku yang tak boleh nak log in 2, 3 hari ni..sekian.


tu je.ok bai.

6 comments:

kim heeruul said...

kenapa lepas ini dh jarang on9..?
stdy?

alia zarfullah said...

Saya pun baru berblog blk :) jgn lupe update!0

teyn teyn said...

takleh berblog kalo takde idea. tolong kasik idea awak sikit. hehee

rebecca melessa said...

kim: lpas ni busy dgn keja :'( sila jangan rindu kita.bahahhaha

rebecca melessa said...

alia: sama!gimme-5!sep sep tom tom bak!

rebecca melessa said...

teyn teyn: buat pasal gambit!huhuhu