Thursday, May 26, 2011

movie cartoon yang super best!i W.A.N.T!!!!

salam~


korang..nanti kat pawagam ada satu movie yang baru! movie kartun yang macam serious best jalan cita nya.aku memang suka cerita kartun kot! tengok trailer dia pun memang konpem la aku akan pergi tengok.untung-untung kalau dapat tiket free dari  nuffnang. perh!memang the best bro! doa-doa kan aku dapat tiket free ^^

tajuk cerita ni ialah....Hoodwinked Too! Hood VS. Evil 

 

meh aku cita sikit sipnosis dia:

*im red the Leader yaw~!*

" Red the Leader ialah seorang gadis yang di latih dalam satu group yang super misteri yang di nama kan "The Sister of Hood" sedang syok dia menjalani latihan tiba-tiba dia dapat panggilan dari ketua super-secret Happily Ever After Agency, aka the HEA, encik  Nicky Flippers untuk membantu siasatan tentang penculikan dua orang budak yang super innocent, Hansel and Gretel.

*Hansel and Gretel yang kena ikat dalam periuk besar*

dorang ni kena culik oleh seorang ahli sihir yang psiko. so, sekarang ni Red ada misi yang lebih penting iaitu cari dan selamatkan dua orang budak ni.

* sori.gambar dorang lagi.sangat adorable kot!*

dan nasib baik ada super hero yang lain yang datang menolong macam Granny yang sangat dahsyat skill dia. kalah mission impossible punya hero.

*jangan pandang ku sebelah mata*

dan geng HOODWINKED yang lain macam.. Wolf the Clueless dan rakan seperjuangan dia yang selalu over- caffeined, Twitchy. 

* 2-2 pun blur -____-" *
bersama- sama mereka menolong Red untuk menyelesaikan masalah. masa dalam misi tu macam-macam yang mereka hadapi.so, dapatkah mereka menyelamatkan dua orang budak yang innocent tu?sama-sama kita tunggu dan lihat." 



ps: best kan?kan?kan? tak sabar nak tunggu cerita keluar panggung! ok, sapa yang nak belanja aku? * gelak keji*

tu je.ok bai.



18 comments:

shafmechy said...

jom2 tgk, mesti best..=)

rebecca melessa said...

jummm~~~~ mmg cam best gler kot kan?kan? ^^

kim heeruul said...

mcm best jerw..

♥misz nana♥ said...

intersting :)

rebecca melessa said...

kim: jum2 tgk ramai2 ^^

rebecca melessa said...

misz nana: cm best kan?jum r tgk ramai2 ^^

Siti Suriani said...

cm bes jer kn..:)

rebecca melessa said...

siti: saya yakin best! wah, semangat gilerk!bahahha

Imddin Ahmad said...

Lepas ni buat rivew Filem Karak pla...

ain dzaya said...

best kot citer2 tu :0

rebecca melessa said...

imddin: karak best ke?xtgk trailer dia lagi :(

rebecca melessa said...

ain:jum2 tgk rame2.ain blanje.bahahahha

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
singgah sini dtg menyerbu & follow belog ni =)

hepi blogging :)

Fadzmie Mohamad said...

Serbu dan follow terus! :)

fadzmiemohamad.com

rebecca melessa said...

famy: tq2 ^^ saya pon folo jugakkkkk~ :)

rebecca melessa said...

fadzmie: mak aih~tokozut eden kono sorbu.hahaha.tq ^^

fRaMe+LenSeS said...

bl nak p tgk.. ajak la nadh.. hehehe

pRiNCe said...

"datang serbu blog ni...:) kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html