Friday, May 13, 2011

saya nak couple dengan artis you-tube!!

salam~


fuh~atlast..boleh jugak aku bukak belog lepas dah tak boleh bukak 2,3 ari ni.. wendu nak mensarut kat belog ni!muah..muah...muaaaaahhhh!hehehe..dah penat nak stalk belog orang je.haih~pastu tengok you-tube carik lagu-lagu yang macam haram J nak dengar.pastu bosan tengok maharajalawak pastu gelak guling-guling macam panda pastu three.dah! masa aku tengok you-tube tu banyak kot artis-artis you-tube yang aku macam..erk??sapa mamat ni?viewers dah 10209237303 orang tapi asal aku baru tau? pathetic me T___T yang tak boleh blah nya..bila dengar lagu dorang rasa macam ni...
 
*napa mesti ada lagu macam ni.tak dapat terima kenyataan langsung*

terus jadik
!
!
!
!
!
* sumpah best artis ni.i nak kapel ngan u pleasee~*

betul...tak tipu..memang masa awal-awal dengar memang rasa macam nak baling kasut je.ye la..dah la bahasa rojak.lirik pun.hek'eleh..adek jiran aku yang umur 2 tahun pun boleh buat! tapi bila dah selalu dengar.....sampai nak tido pun dok nyanyi lagu tu je =.=' demmmm~~

better korang dengar dulu lagu 2 orang mamat ni..kalau tak suka aku nak pergi bunuh diri kat KB Mall!* ok .tipu* 





mamat ni boleh geng dengar kembar aku, Rebecca Black.why?dengar dulu.





i stalk your profile toooo~~bahahaha...

nak layan lagu dorang ni untuk kali ke 20039033820 jap.

ok.bai.

2 comments:

mcm ni lah said...

baru tadi saya ada wat entry sy nyanyi lagu yuna

rebecca melessa said...

yeke?hahahaha..nak jadik artis u-tube gak ke?