Tuesday, May 17, 2011

bapaku ada FB?

salam~

rasa nak tersembul biji mata pagi ni kalau dapat tau parent kita tetiba excited nak buat Facebookkan??apa yang tak terkejutnya.nanti apa yang kita buat ke..pergi mana ke..tangkap gambar dengan sapa ke semua dia akan tanya -_____-" kalau dapat mak bapak yang sporting tu tak pe lagi.ni kalau dapat yang jenis CSI tu macam mana pulak?ha..ce cite..ce cite..tapi sebenarnya majoriti mak kat dunia ni memang ada FB pon.buktinya: semua anak-anak dok wish HAPPY MOTHER'S DAY sambil tag nama mak dorang!kalau FATHER'S DAY lak macam mana nanti?tunggu aje la...



ps: fuh, nasib baik parent aku tak ada FB ^^

tu je.ok bai.

2 comments:

Nursya Mohamed Hariri said...

haha "welcome to facebook" LOLOLOLOL

rebecca melessa said...

cool giler kan?hahaha