Wednesday, May 18, 2011

" MASTURA NAK PROMOTE BLOG"

salam~

aisehman..lupe nak buat assignment dari cikgu Mastura ni.atoii~ sori cikgu :P ha..sapa yang nak mintak tolong dia promotekn blog korang.sila-sila merajinkan tangan korang untuk mengkelik yang mana patut..mintak tolong promote je.jangan mintak tolong topup ke..buat kerja sekolah ke..memang kene sepuk la sorang-sorang nanti.ha...



1. Buat satu entry, " MASTURA NAK PROMOTE BLOG"
=DONE!

2. Copy banner kat atas tu, pastu link kan kat entry nih ye.....

=DONE!

3. Pastu story la sket kenapa nak aku tolong promotekan....simple-simple ja

saya nak mintak tolong cikgu promotekan blog saya sebab saya penat nak belogjogging setiap 2349395 minit.saya newbie lagi pemalu nak bertegur sapa dengan semua orang.bahahaha..tapi terima kasih ek cikgu sebab tolong promotekan belog saya.nanti saya belanja cekedis.

4. Dah siap segala, tinggalkan link entri hangpa tu kat ruangan komen entry nih ya.....

aik?abis dah?

tu je.ok bai.

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

chaiyokkkk!

::Mastura Zakaria:: said...

hahahha..sabor2..ye nanti cikgu promote kat sinar harian..hahahhaa

rebecca melessa said...

alooo~tak mao...nak harakah pls.hahahhaha

Foster said...

kak. saya nak buat assignment baik punya! hahaha. amacam nak join tak? kih kih kih. ;p

::Mastura Zakaria:: said...

sila check...harakah takmau ambikla...hahahahhaa


http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sesi-promote-blog-10th-batch.html

rebecca melessa said...

foster:assg pe dia dik?

rebecca melessa said...

mastura: kijam2!btw.tq2.hehehe

Anonymous said...

cheap viagra online buy viagra united kingdom - buy viagra online to canada

Anonymous said...

order ambien online erowid ambien drug test - generic equivalent to ambien cr