Tuesday, May 17, 2011

transformation yang super cool

salam~


saya bukan nak cita pasal transformer tau.tau.tau!tapi hari ni saja nak share dengan korang macam mana make up boleh transform korang jadik sesuatu yang super cool gila..



mula-mula muka macam mak orang tapi lepas make up macam anak patung!ok.jeles =.=


comel pleaseeee~~ ( after nye la) ^^


rani murkhejee..ohoo..lalalalala~


rihanna.umbrella..aha..aha.~

hows cool is that rite?? so sapa kata orang tak cantik tak boleh jadi superb? just have to apply the cosmetic wisely yaw ! kalau setakat pakai tepung gomak setebal 5 inci masih di kira no hal lagi tu..orang bukan tau pun?betul betul?

ok.ni ada satu tutorial make up yang aku rasa.."patut lah ramai mak nyah yang cun melecun da bomb! sampai aku pun cair woooo~ ( see..im staright ok!coz they are really a guy.it just they stuck up in the woman body.bahahha) 



so, girls yang kat luar sana. YOU BETTER LEARN TO MAKE  UP! macam mana lah guys lak yang lebih terer bab ni? haih~malu betul =.='




teka ni sapa?ha...ce teka ce teka!


ps: kecantikan yang sebenarnya datang nya dari hati yang ikhlas.kalau setakat cantik tapi hati macam hampagas pun tak guna jugak.betul tak?sapa yang setuju ce angkat tangan macam saya~ ( gaya usop wilcha)

tu je.ok bai.


4 comments:

mcm ni lah said...

tanpa mekap buruk juge muka diorang ni kan,. keh keh keh

rebecca melessa said...

tau xpe!lain gile kan?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kirenye, banyak la pompuan kt luar sane sume nye plastik je ek... hehehe

rebecca melessa said...

erm...aaaa...urmmmm....better cikidout la bab keplastikan dorang tue beb.hahaha