Sunday, May 29, 2011

hot gila awek mamat sepah

salam~


saja nak share kat korang malam ni.bukan gosip tapi cerita dongeng!bahaha..awek mamat sepah yang gila hot ni dengar cita student ASWARA. dia ni adik pada rody, gitarist kumpulan kristal. nama dia nurul syuhada. umur tak tahu berapa lak kan. tak tahu betul ke tak tapi aku macam pernah tengok kat cover majalah Mangga kata mamat nak kahwin tahun ni.tak tahu la betul ke tak. just tunggu and tunggu.hehehe.mintak-mintak la dorang ni kekal sampai bila-bila..aminn~~
layan gambar dorang sat.


teman wanita mamat sepah

kekasih mamat sepah

Nur Syuhada seksi teman wanita mamat sepah

kekasih mamat sepah Nur Syuhada adik kepada rody


credit: mygossip

dah lepas ni mamat tak payah nangis terkinja-kinja lagi.tak payah nak tukar jantina lagi dah.bahahaha..



tu je.ok bai.




27 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

rase nye da kua melodi ari tu ,. xingat pulak bile ,. tapi rase cite 2 betol ^^

anamizu said...

gile hot awek mamat! hahaha


*ada info psl al-quran palsu..
jom ke blog cik ana

ilman hizami said...

mcm x sassu je.
:)

rebecca melessa said...

syazana: tu la..rasa mmg knpem r kot kan?heheh

rebecca melessa said...

anamizu: tau xpe.cun giler kan?

rebecca melessa said...

ilman: xtaw la..hahaha..no komen la dik :)

noorcahaya said...

cantiknya , seksi ohh

rebecca melessa said...

noorcahaya: taw xpe.hot gila kan? ^^

Dhia BellamiZam said...

uish..hot3...panasss~
hahaha

rebecca melessa said...

dhia: bawak bertenang.kuatkan iman ye...hahahah

♥yaya budak suka embun♥ said...

haha..mmg hot n sweet :D

P/S : dah follow la. tgk elok2

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Simpleblanklife said...

first dia keluar metro bulan lepas lebih siket tak silap aku, aku dah terperanjat dah. HAHAHAHA mamat muka macam apa je tapi sekali plessing awek, hot bai...

perempuan suka lelaki yang pandai melawak? maybe. HAHA :D

Rtp Farra Arisha said...

she's damn cooollll laah! ;)

rebecca melessa said...

yaya: taw xpe.hots stuff gler!

ps: sje je.hahaha

rebecca melessa said...

blade edge: tq blade sbb bw sini ^^

rebecca melessa said...

Simpleblanklife: ko kene trima hakikat bai awek dia mmg hot stuff.hahaha
yeap..pompuan lbih suka laki yang suka wat joke :)

rebecca melessa said...

Rtp Farra Arisha: she's not COOL..but HOT!hahha

daddyzkool said...

auw suka...hehe

rebecca melessa said...

daddyzkool:jgn suke sgt pkcik..hahaha

Nour Akmal said...

mmg hot pun kan..=)

SYAFIQAHSALEH said...

hot hot hot :D

SANDRA AZWAN said...

bUkan main lagi ek...hehe

y u y u Z u l a i k h a said...

alamakkk.. ex bf saye termasuk dalam gamba tu T_T jeles

rebecca melessa said...

nour akmal: kan?kan?untung mamat sepah. hot stuff gler kot awek dia.huhu

rebecca melessa said...

sandra: bukan selalu beb.heheh..dah dapat yang hot :)

rebecca melessa said...

yuyu: sabo ye yuyu.dia xdpt trime hakikat putus ngn yuyu.2 yang dia kapel ngn minah ni!ha....