Thursday, May 26, 2011

tidur senyum sampai ke telinga tikus ku!

salam~ 


malam ni nak tido sambil peluk mr.oncet a.k.a teddy bear tersayang ku kuat-kuat sambil senyum sampai ke telinga. happy sangat hari ni sebab ada 2 orang sifu yang aku suka baca blog dorang ni dari awal sampai akhir zaman!aku panggil dorang sifu sebab dorang memang sifu kot! ( ok.jawapan selenge) sebab dorang memang senior dalam dunia blog ni.dah la tu memang famos amos. kalau setakat lepak dengan afdlin shauki ke, cik epal ke, heliza ke, rina salleh ke..anytime beb! siap main tepuk tampar lagi dengan dorang. *ok tipu*


aku happy sebab dalam masa yang sama dua-dua orang master ni murah hati mempromote blog picisan aku yang setakat budak darjah 1- 5 je yang sudi follow :( tu pun lepas dorang kena paksa dengan aku. * choose.follow or spam* rasa kerdil sangat bila aku ada dalam entri dorang :') 

ni blog sifu hasrulhassan

korang WAJIB masuk blog ni and baca setiap entri dia sebab semuanya sangat-sangat berguna hokay~! sumpah tak tipu. cakap je nak tahu pasal apa.perempuan?general knowledge?kelakar?gossip? photoshoot? semua ada dalam ni. kalau dia pelik nama blog aku bercakap dengan kaki.aku pun pelik napa mesti bangku kosong?

 
*bangku dengan kaki kan tak jauh tu.bahahaha*


sifu abang beng beng boom!

yang ni tak payah cita la..semua blogger tau kot.especially yang newbie- newbie. kira ni pujaan hati kot. ada satu blog tadi masa aku belogjogging siap ada kolum khas untuk sifu tercinta.waaahhh~ bestnye abang ben ^^ tapi terima kasih banyak- banyak kat abang ben sebab tolong dorang dalam gerak gempur tadi! aku pun blur-blur nape la tetiba minah blur 
wish congrates kat shoutoutbox..nasib baik tak luruh jantung tetiba ada ramai pulak yang singgah serbu! 

uwaaa~ serius nak nangis!!lepas hingus dah benti baru nak tido.hukhuk.tengs 2 orang sifu blog ni ^^ 

ps: ramai pelik napa aku letak nama bercakap dengan kaki. sebabnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku pun tak tau.heh

tu je.ok bai.

5 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

mr.oncet ^^ sedap name bear =) best nye abg ben buat entru pasal blog sendiri ,. teringin pulak rase nye ,. huuuu

rebecca melessa said...

hahaha..sbb dia boncet!huhuh..xpe..mst akan smpe punye masa.just rajin msuk segmen dia.dia mmg rajin tlg newbie ^^

ain dzaya said...

hhaha..egtkkan ada jawapanyer..ngeh~
sbb kaki xle bercakap, sbb tu la kot!
mcm blog la, xle ckap, cuma tlg dgar n kutip kata2 je..hek2
memadai sorang2~

rebecca melessa said...

ain: erk??sgt bijak hokay ^^ xterpkir pon sejauh 2.haaahhaha..pndai2 :)

...Minah BluR... said...

haha sudah perasan... huhu thanx sbb selitkan jugak.. muehehehe...
nyway congratz lagi... takpe.. barcakap ngn kaki tu name unik.. =p