Wednesday, May 25, 2011

RM 29.90 JER???wOoOwW!!

salam~


pernah tak korang pergi spa and buat treatment yang harga nya just RM 29.90 JER?? ok..serious murah and aku nak nangis sekarang *why this happen?* mana nak nangis..offer ni just ada kat penang je!demmm~~ but i want it so badly!!!bayang kan lah harga yang sepatutnya RM 420 and dia tetiba baik hati bagi 93 % discount! guess what? dia include...



A Complete Beauty Regime: Head, Eyes, Neck, Shoulder & Bust Massage + Eye Brow Trimming + Facial Spa + Detox Back Massage + Detox Foot Bath & Massage + Door Gift + Evening Makeup at JL De Beauty & Slimming Centre!!


*tak nampak jugak tak tahu aku! tapi ni sebenarnya lebih kurang sapa cepat dia dapat!lepas abis offer terus harga kembali balik RM 420 yang sumpah mahal gila babs hokey~!! tapi offer dia bagi sekarang damn way tooooo affordable sebab korang boleh safe until RM 390.10 wooo~!rugi giler sapa tak grab awal-awal!




every woman needs to be treated in a nice way and spa is the best therapy for you girls out there to look more younger and give back your confident babeyh!sapa yang nak try grab boleh klik kat sini dengan kadar segera!CEPATTTT <-------ok,klik!

tu je.ok bai.



2 comments:

Judiene said...

Hey bebeh!
Teringin sangat nak pergi spa ke??
Hahahaha

rebecca melessa said...

kalo ko blanje i sggup u...p tdo la budak!bahahah..