Sunday, May 29, 2011

kalau blogger pelacur famous, blogger pelucah lagi dahsyat

sapa nak tiket free!klik sini






salam~


entry ni bukan nak mensarut-sarut tahap 18 sx ye anak-anak.tak sesuai untuk tontonan 18 tahun ke bawah. so, sila tarik nafas panjang- panjangggggg and try baca dengan keadaan yang tenang dan ceria ^^ masa aku blogjogging tadi ada jugak lah aku perasan ada few bloggers yang dok di cop sebagai BLOGGER PELACUR!wow~ ingatkan dah setel dah mende alah tu rupanya ada jugak yang kena lagi. biasanya yang selalu kena tu untuk blogger pompuan yang selalu tepek gambo dorang kat setiap entri..tak tau lah whether ada yang jeles ke, annoyed ke, or tak dapat terima kenyataan yang awek dorang tak secun macam blogger- blogger tu ke..wa pun talak tau. tapi seingat aku yang pernah di cop gelaran macam ni..erm..Yuyu Zulaikha, Zulaikha Yuyu, kupukupukecik...erm...tu je la yang aku ingat. aku ingat dia pun sebab selalu penuhkan notification aku dengan ping-ping dia. ( mampus dia baca) bahaha..


*sori kecik.pinjam gambar sat*

tapi sebenarnya bukan aku nak membebel pasal siapa blogger pelacur yang terhebat ke apa.just nak share kat korang sorang blogger ni yang aku rasa..hurm..his the real pervert!ingat tak masa aku ada cakap kat entri yang lepas.ce korang review balik kat sini! mula-mula memang malas cita tapi di sebabkan kepoyoan dia aku rasa better yang kat luar pun berhati-hati dengan orang macam ni.kalau mostly banyak blogger yang asyik hentam blogger-blogger pompuan yang innocent je..kenapa tak ada orang nak hentam blogger yang memang serious pelucah?or maybe dah banyak ke orang hentam dia.im not really sure yet.tapi maybe sebab dia ni gila sex kot yang boleh buat ranking dia kat alexa naik mendadak sampai kalahkan blog justkhai!perh...otaiyo di kalah kan tuh~dasak mu abe!LOL.
guys, please don't this at home!

chup..sapa yang belum tengok lagi sapa ranking paling highest untuk alexa? ce korang klik sini! memang abang narong terbaik lah~ 1st ranking tu. huish!best gila abang narong. gaji dia kat BAT campur dengan website dia pun dah RM 10k ++ senang bakal bini dia.tak payah keja.untung la~ hehehe..( iklan semata-mata)

sambung balik..tapi memang kalau sesapa yang ada kontroversi yang macam ni konfirm ranking dorang naik mencacak gila kan?ye la..orang malaysia kan suka gosip panas-panas.kalau tak, takkan abang nara boleh dapat 1st ranking. :) bagus tu bagus la tapi perangai tu jugak kena jaga. tak baik punyer tau buat macam tu. so, sebagai blogger..aku rasa tak patut la ada blogger yang gelar blogger lain suka hati je.dah nama pun blog sendiri untuk merapu sendiri, mensarut sendiri, mengentut sendiri.jangan la ada yang dengki..sebab dorang pun tak cari pasal dengan korang.unless la macam mamat ni.memang lah tak cari gaduh dengan aku.tapi sebagai pompuan yang tak suka di manipulasikan maka aku cuba menegakkan hak wanita dari di buli! ( amacam?gempak tak ayat aku?ngeee~)

ps: jangan pandang pompuan sebelah mata je der.respek tu penting!

tu je.ok bai.


19 comments:

nurain said...

takut la orang zaman skang neh~

rebecca melessa said...

taw xpe.beware dgn orang-orang camni dik

Nur Syazana Mohammed Sani said...

ap la ,. xsenonoh ,. macam da xdew keje laen erk ,.

rebecca melessa said...

taw xpe...grrr~sebat 40ribu kali bru tau

suha said...

hehe tahla,bila blog dah jadi satu kebiasaan,macam2 lak jadi kan?kutuk sana,kutuk sini..adakalanya bagus gak jadi blogger yang hangit2 taik ayam neh..takde orang nak amek peduli..kan?kan?(^_^)

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahah.. orang kan selalu rasa diri baik...wuuuu T_T akak......sadis oo bila di cop sebegitu rupa T_T

rebecca melessa said...

suha: taw xpe!sgt stuju~~gimme 5!heheh

rebecca melessa said...

budak kecik!: aik?baru balik?taw...sabo noh~

daddyzkool said...

biasalah rambut sama hitam hati lain2...

kim heeruul said...

nak letak gambar sendiri kat blog pon salah ke?
adoiyai..nmpk sgt yang membuat cop tu banggang...Suka hati blogger la nak letak gambar sendiri dekat setiap entry kerw ak..

Kepada sesiapa yang suka cop orang tu : ko jage je blog ko tu elok2..jgn nk sebok2 kutuk blog orang...

*gua marah nie..hahaha....

rebecca melessa said...

daddyzkool: tapi rambut kita hijau.cmne tu?hahah

rebecca melessa said...

Kim: erkkk?ok.scary.ingt mara kite =.=' hahaha

SANDRA AZWAN said...

That Crazy Thing That We Call CRAZY!

c-tea said...

blogger lucah tu rasenye ct tahu siapa coz gambo tu memang kenal sgt background cekelat tu.

malam tadi die baru je skodeng blog ct.

rebecca melessa said...

sandra: taw xpe.morality out~pffttt!

rebecca melessa said...

ctea: ha?yeke?beware my fwennnn~~ huhuh

Simpleblanklife said...

HAHA nak melucah dengan orang lain dah bodoh sangat tu. nak lucah, g la bukak yujiezz sana walaupun kat streamyx dah block skang. (camne aku taw??) HAHA

apa bangang kacau hidup orang lain haa...mamat sepah tak perlukan kelucahan untuk mendapat awek HOT. tak gitu? :) (senyum sinis)HAHA

rebecca melessa said...

uiks..cmne tau yujiezz dah d blok streamyx!!ha...kantoi...chup, yujiezz 2 pe?hahaha

sabo simpleblanklife, jgn pasrah sgt sebab mamat sepah dapat awek hotz..hahaha

rebecca melessa said...

uiks..cmne tau yujiezz dah d blok streamyx!!ha...kantoi...chup, yujiezz 2 pe?hahaha

sabo simpleblanklife, jgn pasrah sgt sebab mamat sepah dapat awek hotz..hahaha