Friday, February 25, 2011

cita hantu seksyen 2 II

korang ingat lagi x aku ade cite pasal hantu seksyen 2 ? ha..mase aku tengah jadik pejalan belog ( blogwalking ) ari tue aku baru terpasan ade satu entry yang sama dengan entry aku post tue. aku ingat dia la mangsa kejadian yang kene tue. tapi bukan. dia kate cite 18 PL tue memang benar sebenar- benarnya.takde yang tipu pon. sebab kes tue kawan dia yang kene! ish..ish...scary giler 






aku ingat umah tue dah kene roboh rupe-rupe nye belom lagi.haihh~ sape la jadik mangsa yang seterusnya ek? dulu memba aku cite sape yang dok umah tue bila malam tido kat dalam umah tapi bile bangun pagi je tengok-tengok dah kat atas bumbung umah. x ke thriller giler weh? even ustaz pon yang dok umah tue kene kaco.memang hardcore and berani mati nya hantu betul! 


kalau sesape nak tengok umah dia yang tang mana satu..ce korang try p kat belog niq kat SINI!! plus, ade lagi cite antu kat shah alam tue yang dak niq bagitau.haihh~ memang jadik bandar antu la gamaknye kat shah alam tue.huhuhu.


ok bye.nak p tabur lada itam kat area umah elak antu serbu!

2 comments:

niq said...

bukan niq yg kena..mmber niq la...cite dah lame nih..tp umah tuh xder org robohkn...tuan rumah dia pon entah kemana skrg..

rebecca melessa said...

mak aih..cepatnye komen!tokozut eden.tue ar.ingt niq yang kene.huhuhu..byk dah jadik mngsa baru dan2 nak lari..kejam tol!