Tuesday, February 22, 2011

saya.budak.baru.belajar..

perh..mencabar betul nak active dalam belog ni.fenin macam2 setting kene ubah..belajo 2 la, ni la.nak nangis rase nye kalau xtau nak apply mende alah dalam ni.tapi kalo dah terer memang tutup mata je la main belog ni.sedey tol jadik separa buta IT ni.huhuhu..tapi nasib baik ade budak chumel, cik chua owner si http://cokelathati.blogspot.com/ sudi share info dari Sahabat Blogger cara camne nak setting menatang ni.i love u sho muchie la.heheh...

plus, camne nak wat belog pon aku belajo kat sini! abis tue tadik aku pon berjalan mouse bukan kaki di belog-belog lain ( blogwalking ) .rame giler rupenye blogger-blogger yang sumpah aku x kenal tapi dorang nye blog memang famos amos. byk tips aku dapat and most important!fashion style bebeyh~ juling mato den tengok dress up dorang yang super kewl giler.*perak jap* 

compared to tumblr yang lagi user friendly. sebab tue aku suke membebel kat situ.sebab boleh reblog notes orang lain.and kite boleh taw sape yang reblog tue.boleh tggalkan love kalo kite suke picture or info dia.boleh reply message dan2 tue gak and kite boleh dapat kat message box!tapi xle nak letak nuffnang  xshuke..xshuke...xshuke..  ( bace ala-ala gedik sikit ) so, dengan berat ati terpaksa la aku meninggalkan cik tumblr sebab aku ade cik blogspot yang boleh tolong aku menabung.im sori :(

ni cth tumblr!kalo korang nak reply, reblog and like picture just tekan kat atas tue je.senang kan?kan?kan?

so, here we go. KATAKAN XNAK pada tumblr dan KATAKAN YA!YAAA.....blogspot..huhuhu. cam melampau giler lak aku promote tumblr.huhu.ok..papai.



7 comments:

cokelathati said...

wowiee!
becca featuring nurulchua yaww~
thanks qaseh. hehe :)
betul3. kite budak baru blaja kan kan? bnyak betul coding..pening pale tau tau..erkk!

rebecca melessa said...

hhahahha..no biggies.mmg la kene feat sifu maa...heheh..
ha..taw xpe..rase nak hentak pale ni -____-

cokelathati said...

arrr! tp chua x sehebat becca. hehe
bnyak da LIKE tu.. pening kan?
retak dinding retak lantai :))

aiE said...

sudah ada 4 post. pergh! wa salute lu.

rebecca melessa said...

wah...encik aie rupenye ade belog woohhh~~ heheh

niq said...

huyoooo...takot tgok mate..ekekke

rebecca melessa said...

2 baru mata.blom lagi tgk gg ku yang jongang..ahaks~!