Saturday, April 23, 2011

akhirnya..boyfriend ku sudah tunang :(

salam~~


kiciwa betul hati ni nak menaip...hingus pun dah macam paip dah bercucuran turun..tapi sedih gila punya pasal aku tetap nak taip gak. pagi-pagi tadi tengah happy bukak FB tetiba aku ternampak kat home aku...gambar seorang yang aku cukup kenal sangat.setakat hidung nya tu je orang yang 5 km pun boleh nampak!huh~ tapi kat sebelah dia ada seorang girl. nampak dorang cam happy gile!pakai baju putih sama-sama! siap ada hias bunga-bunga bagai! huish~ lain macam je ni aku tengok. tengok- tengok sah memang dorang dah bertunang! dah la girl tue lagi sweet and lagi sopan dari aku.JELES! tak pe la...aku pasrah je la :( just layan je la...semoga dorang bahagia ke anak cucu.nak kawen 30 ogos tahun ni jugak!hamboi~ cepat bebeno.tak menyabar...fine! saja nak tepek gambar dorang kat sini.jeles punya pasal!














btw, congrates ashraf muslim ( ex-boyfriend aku ) and tunang dia.. noor dayana ( anak pengasas pusat perubatan syifaa) dorang nak kawin kat mekah nanti!ok.double jeles!


credit gambar: budiey.com and Mstar

9 comments:

syamsid dhuha said...

wah tahniah senior :) , aku pon baru tau die bertuang :) tahniah ashraf semoge bahagie ke anak cucu ^^

rebecca melessa said...

2 r psal...kiciwa betul.sme ati dia xnk tggu i.uwaaaa~hahaha

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

ceh..ingatkan betul..hehe

Atika Aula said...

engatkan betul td..rupa nye ashraf muslim.hehe
jodoh pertemuan di tangan Tuhan kan. Dulu dia bercinta ngn org len, tp skang bertunang ngan org len~
semoga dia berbahagia :)

rebecca melessa said...

@putri: kekasih xjadik.huhuhu

rebecca melessa said...

@atika:baru nak declare ttbe dia dah TERtunang ngan orang len lak.2 r..chumel je dorang kan?heheh...
semoga bahagia bebila

mcm ni lah said...

follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

wanie m'nJ said...

kah3!!

lawak je baca entri gedik gila.

hahahahah!

rebecca melessa said...

hahahah...sje nak mgedik ngan asyraf muslim.tpi nak wat cm ne :(