Sunday, April 24, 2011

aku sedar siapa diri ini

salam~~


aku ingat lagi hari tu aku keluar pergi kedai nasi kandar yang namanya dirahsiakan.hahah...aku pergi sana pun sebab kebetulan ada hal dekat bank. di sebab kan angka giliran aku yang agak panjang berjela..di tambah pulak perut aku tengah nyanyi lagu rap. maka aku pun keluar dari situ and dengan tak toleh kiri kanan nya terus duduk kat satu penjuru tue..and panggil aney kat situ mintak order! tunggu punya tunggu kebetulan ada sorang mamat datang kat aku. aku tengok dia pandang aku..sambil senyum lak tue!aku dah macam pelik.takkan lah dia senyum kat aku lak kot.dah lah mamat ni cute kot!bahahaha.. aku toleh kanan..orang sebelah ni dok sibuk makan dengan rakus nya..dok toleh kiri...ada dinding je.


then bila dia dah dekat dengan aku.tetibe dia tegur...
"hai, sorang je?" 
aku cam..."errrr...aah.hehehe" 
"ada sesape tak dok sini?"( sambil tunjuk kerusi depan aku) 
"erm...takde.." ( dalam ati aku..dah tau aku dok sorang-sorang lagi mau tanye!tapi takpe.maintain senyum... ^^) 
" boleh i amik kerusi ni?"
"erk..bole..bole...kerusi ni free of charge je :)"
"ok..thanx ^^ "


rupe-rupenye dia nak pinjam kerusi kat tempat aku daaaa...sebab nak duduk kat tempat lain!cis..putus harapan aku nak dapat chance di tackle jejaka chumel T______T *pasrah*







11 comments:

Simpleblanklife said...

kah3....tak apa, pasni aku doakan adiputra trus duduk sebelah kau lak ok....haha :D kacak!

rebecca melessa said...

perh!xmo r.laki orang.hahhaha

Simpleblanklife said...

haha apa ada hal, bnda kecik je kot....( ayat lucifer, jgn ikut )

HAHAHA...guraw2, jgn emo..:P

rebecca melessa said...

haahahhaa.style~

xde r.chill je ^^

Cik Cempaka said...

hahaha..forever alone tu..

rebecca melessa said...

taw xpe T___T

mcm ni lah said...

keh keh keh jangan risau kumbang bukan seekor,. kumbang ada di mana2,.. mana tau blh jodoh dgn orang yg jauh lebih kiut dari mamat tu kan,..

rebecca melessa said...

tetap sedeyh.hukhuk..huhu

afdhalfikri said...

bbbbhahahahah....keliru la.....cerita x dapat tackle jejaka chumel...tapi gambar terbalek....bbahahahah..xpe2..nice story...

Qamarul said...

hahahaha..
nextime ckp laa,
kalau awak teman saye x sorg laaa.. hahaha

Foster said...

Cerita yang seakan sama juga, di mana dua orang laki-laki pula berdiri kononnya menanti meja makan kosong.
(cerita benar tapi bukan personal pengalaman)

Masa tu dia dan kawan dia amir, berdiri melihat kerusi kosong. Padahal waktu itu rakannya memang sudah berada di situ tapi dia dan amir buat seperti tidak kenal akan kawannya yang duduk di meja itu. Kemudian dia dan amir ternampak seorang gadis yang agak agak cun sendirian dan terdapat kerusi kosong.

soalannya tetap sama. "ada orang tak duduk kat sini?"
gadis tu mengangguk. Kononnya dia dan amir berdua ingin duduk di situ. Dalam hati wanita tu mungkin berkata. "seganlah" atau "ish budak dua orang ni. nak mengurat aku lah tu"

Jadi si dia dan amir beredar beberapa tapak dan berdirilah menanti kerusi kosong beberapa minit.

Tak lama kemudian mereka dapatkan kerusi dari meja lain dan duduk bersama temannya yang dua lagi tu.

Lantas, dia dan amir order dan makan. Setelah selesai makan. Wanita berkenaan masih bersendirian. Mulalah mereka mencarut-carut.

Sekian.