Sunday, April 17, 2011

dapat ternak lemak dengan cik epal??

salam~~


ok.aku excited sekarang.E to the X to the Z to the O to the S! excited~ yay!! tengah syiok2 tadi blogjogging kat chatbox sendiri sebab nak memfolo orang tetibe ade orang wish congrates dapat masuk semi final untuk contest cik epal hitam putih.
dah la aku baru baik dari eksiden.cedera kat pale lak tu. tu yang macam blur cikit.bila mase aku join contest ni?bila recall punya recall..OK!dah ingat~ aku ada join contest cik epal bulan lepas tak silap. aku join sebab hadiah dia yang sumpah nyummilicious~. adiah nya...jeng..jeng..jeng..

Tempat pertama : menternak lemak bersama cik epal di Kenny Rogers

Tempat ke dua : menternak lemak bersama cik epal di IKEA


Tempat ke tiga : menternak lemak bersama cik epal di KFC

3 hadiah saguhati : Menternak lemak di Big Apple Donuts, tapi kau boleh pilih nak donat apa tapi aku bagi 3 bijik je lah. dah kata saguhati, tak boleh ah nak makan banyak banyak sangat.


hape lagi.di sebab kan aku memang mentahkedarah..memang terus aku gerab the chance la.wee~ muahaha. * gelak keji*. tengah syiok- syiok aku tengah menaip untuk entri super eksited aku sambil stalk FB sambil edit picture sambil check assignment sambil korek telinga sambil gigit kuku kaki * tipu* ( saja nak tunjuk aku seorang yang multipurpose.sekian) tetba keluar post cik epal kat FB. pemenang untuk contest hitam putih. terus tak tetap pendirian simpan entri tadi konon nak tunjuk rasa terharu dapat masuk final contest..keluar lak entri baru ni. sebab..sebab..sebab...aku berjaya ternak lemak di IKEA dengan cik epal yang famos amos!waahh~waahh.*aha..aha..o yeah~* 

aku pon pelik nape ramai sangat pemenang kedua nya rupanya dia dah tukar adiah.

Tempat pertama : menternak lemak bersama cik epal di Kenny Rogers (seorang)

Tempat ke dua : menternak lemak bersama cik epal di IKEA (5 orang)

Tempat ke tiga : menternak lemak bersama cik epal di KFC  (6 orang)

3 hadiah saguhati : Nan hado. Malas aku nak buat ni. leceh


kalau dia tak.memang sumpah aku tak menang. ni la first time aku menang contest setelah berjuta-juta lemon ( 3 kali je sebenarnya) aku join. first time nak jumpe cik epal lak tu.nebes giler. dalam ati tengah ada taman permainan ni.tu yang tengah membatakkan diri ni.sila jangan hantuk kepala anda dan bawak banyak bertenang dengan keperakan aku.sekian.


ok.bai

2 comments:

Nurul Afifah said...

tibe2 aku rasa lapar~
grrrr..

rebecca melessa said...

xnak belanje mung~lalalala *ttbe*