Thursday, March 3, 2011

Charlie bits me!

salam...
Bila sebut Charlie je mesti korang rase nama cam besh je kan?mesti pale otak zuuup pikir "ni mesti mat saleh yang encem gila" tapi sebenarnya teettt!!!salah..hahaha..dia tak encem pon!dah la huduh gila.suka menggigit lak tue. kire cali ni memang di benci la dengan rakyat jelata.
ni rupa dia.....
*paan aku cilok gambar sat*


aku tak ingat la nama saintifik dia pa.and orang kampung pon panggil lain.lama sangat dah aku tinggal kan dia ni sebab prangai buruk dia tue.huh!!KATAKAN TAKNAK PADA CALI!!!


ingat lagi dulu budak-budak UITM Penang selalu jadik mangsa sexual harassment cali ni.mana taknye.tiap kali menyengat mesti port baikkk~~ punya. tapi dalam banyak-banyak bahagian kitorang betul-betul tak rela kalau kene kat muka.pasai pa?pasai konpem mesti tinggal parut cam orang gaji kene dera dengan tuan dia.  memang sedeyh kalau nak ingat la.


tapi aku ingat lagi.menurut saintis..ehem-ehem..cali mempunyai kuasa menyengat yang 12x ganda lebih dasat dari ular tedung ( baca 1 nafas je) ha..hamik ko! sebab tue azab kalo kene tuhan je yang taw. nak-nak kalo kene tempat bahagian pelipat ke, kat tempat yang banyak kua peluh ke.perhh~!!memang berbulan la nak baik nya. ade yang sampai kawan aku kene sengat rambutnya putih terus aka beruban!hahaha..terer tak terernya cali ni.


korang mampu challenge power dia??sape yang taw nama saintifik dia sila angkat ketiak!!



layan sat kembar cali sorang ni!

6 comments:

Pe'jal said...

hahaha
bebec mmg menda neh sampai bila2 pon akan jd legend la~
tp yg best nya aku x penah kena walaupon budak2 sebilik len semua kena~
tp....
aku penah tertelan charlie neh~~ ntah pa la side effect utk long term x tau~~ hahahaha

rebecca melessa said...

taw xpe.aku dah lpe la pe ntah nama saintifik dia.xkan nak taip cali je kot kat ggogle search 2.knpem xdak.hahah

mak aih.ko lagi kejam!makan cali.knpem lgik kmbung perut!!hahaha

Pe'jal said...

ang taip la serangga halus yg idup di bendang n menggetit org samapi luka yg x tertanggong sakitnya~~

nak watcamna aku kan suka mkanan exotic neh~~

rebecca melessa said...

hang xde ke tajuk bagi pjg lagi?hahahaha

ko memang dasat weh.xpenah orang makan cali selain ko.hahah

Tatty Hassan said...

yang tau nama sebenar dia kumbang rove. benda ni mmg bnyak kt uitm merbok. takott. masuk toilet nak mandi ja kena check dinding dulu ada charlie or tak

rebecca melessa said...

kumbang rove?ek?ade nama lain gak kan?x ingat pe la..
ha..betul2..kalo agak2 bis mand rase bisa je mmg sah dah kene gigit T___T
makhluk kejam.hukhuk