Friday, March 11, 2011

Contest:Gambar Paling Sengal by Jamban Comel

assalamualaikum~!!
*ade orang dalam umah??*

okie.rini nak share lagi contest.hahaha..( gaya cam berlambak je ye?)ni baru kali ke-2 sebenarnye T__T tadik mase jalan-jalan di belog (blogwalking) aku ade nampak 1 contest yang cam besh!so, pe lagi.aku pon grab da chance la..hikhik... kalo nak taw syarat-syarat pembelian penyertaan korang boleh klik di sini  ------> 

jamban comel?? bunyi macam luc and jijik??hahaha..ade aku kesah??nama-nama yang rare camni la orang senang nak ingat. iye ke tidak??( cakap gaya ala-ala datin wannabe) kalau nama pon dah kelako..isi mesti lagi cam besh.cam membe sorang ni la..belog dia mmg masuk air!aku pon taktau dari mana la dia dapat otak yang cam besh tue..haih~





ok2..kita follow step by step ye anak-anak.


godek-godek lappy jumpe gambar lama aku.
di sebabkan nama belog ni jamban chumel.so gambar ni khas untuk anda.huhuuhuh.*

saya seorang yang sengal sebab...

saya dari genetik family yang sengal! ( jangan salahkan ibu mengandung) ..plus, kesengalan adalah hak milik setiap  wanita   budak chumel.( bukan aku yang cakap.) penat kot jadik budak baik+santun. sengalicious itu style~~


.sekian.


nak tag 2 orang budak yang suka wat muke sengal!


19 comments:

cokelathati said...

oh! saya di tag di cini ya..
nape comeyy sgtt pic ikan buntal tu
alololo..comeyy gile...
okay i joined jgkla.. :)
mane nk cari pic sengal2 ni kan..

rebecca melessa said...

ikan buntal u cakap?cis2!!hahaha..
yay~~ade geng!!join2..u kan ske wat muke.hahaha

conbellydiobeterisme said...

rebecca dah tercalon :)

conbellydiobeterisme said...

btw like gambar jamban first tuh haha ,stay tune ya :)

cokelathati said...

haha! becca betul la mcm ikan buntal.
hehehe :))

rebecca melessa said...

@conbellydiobeterisme- yay~~tq sho muchie!!i lap u lah ^^

rebecca melessa said...

@cokelathati -xtaw camne leh ghupe gitu!hahaha

cokelathati said...

xmengapalah!
COMEY wat. aye aye!

rebecca melessa said...

u post prof pic u kan?comei ok!^^
hope u menang :))

cokelathati said...

aah. xdan nk godek pic lain.
mane yg ade sumbat je becca.
maceh..becca pun tau. pic ikan buntal comeyy comeyy sgtt (:

rebecca melessa said...

hhahhaha..azwa sengalicious!

Dekcik said...

hahaha..terbaik lah pix nie !
gud luck yup..

Syima Abd Raaif said...

haha suke gamba yg 1st tu..
gud luck yaw ;)

pickabooapparels said...
This comment has been removed by the author.
rebecca melessa said...

dekcik: hahaha..tq dekcik aka dak kecik yang chumel.gud luck 2 u 2 ^^

rebecca melessa said...

syima: gud luck 2 u 2 yaw ^^

Cik Eliza said...

ahahaha ! good luckK!

haa!

rebecca melessa said...

tq yayang^^

haaahuuuuuuuhhhhhhheeeeee! :))

♥sophie♥ said...

ahahah ;DD mmg sengal picta tuh,,hihi,,cute ! gudluck !