Tuesday, March 1, 2011

WINNER from BLOGSHOPOLIC'S contest

ohokay..nak kongsi kat korang winner untuk Blogshopolic.ha?xtaw pe mende 2?ohokay..Blogshopolic ni online business yang aku wat secara part time dari tahun lepas. dulu nama nya Pickaboo Blogshop tapi aku decide nak tukar nama kepada Blogshopolic and website pon dah beli.hehehe. but still in proses lagi.tunggu ok! 
walaupon 1st time buat contest tapi penyertaan agak menggalakkan ( awat skema sangat ni??) contest ni based on undian paling banyak. so, sape rajin promote picture dia memang menang la.hehehe. tapi sume memang style metyle. penin nak pilih yang mana 

*poster yang cun ni memba che yang wat..nurizza ismail.dia memang designer part timer*

1ST WINNER: CIK NURFAR ( 201 UNDIAN )

2ND-NADRATUL SYZWANA ( 160 UNDIAN)

3RD- ALYA HADURI ( 153 UNDIAN)

SPECIAL PRIZE:
FARAH NADIA

nape special??
sebab walaupon dia antara peserta yang hampir last tapi sebab kegigihan dia untuk promote gambar dia sehingga 101 undian !im really surprise~ congratulation!!

so, hadiah-hadiah nya ialah: 
PEMENANG PERTAMA:
RM 50 CASH
SEHELAI BEAUTIFUL DRESS
AKSESORI

PEMENANG KEDUA:
RM 25
SEHELAI TOP
AKSESORI

TEMPAT KETIGA:
RM 15
AKSESORI

special prize: 
mystery gifts 


congrates again!!! adiah korang next week ok 


7 comments:

.: iEyLa :. said...

wahhh...congrats pada yang menang...
ooppss..no.2 menang..hehe :)

rebecca melessa said...

kenal ke?ahhahahah :)

nad said...

hehehe. yay~ no2 :)

rebecca melessa said...

congrates dear :))

miZ EkiN said...

heee...mekasyeh..
syer shuke shangat2

EPY said...

cangratz to all winners.. =)

rebecca melessa said...

miz ekin: congrates dear :))
epy: tq 4 ur wishing 2 those winners :))