Monday, March 28, 2011

pehal sume lagu english nak di melayu kan nih?



perh!!perh!!perh!!! lepas lagu baby justin bibir dah di melayukan sekarang turn lagu bruno mars lak!rase nak terguling2 gelak mase awal- awal tengok tajuk dia.tapi bile tengok full video rase nak hentak-hentak pale lak!weeeehh..weeehhh..nape irfan tue chumel sangat???plissshhh~ ngeh2..sumpah akakkk suke sangat lagu ni..atoiiiii~ aikaramba.xkisah la mamat caprice ni poyo tahap gaban sebab konon bajet bangsar guys sume hotzzzz stuff plus cam nak wat video konon hollywood wannabe..*ok.emo* tapi yang penting lagu-lagu dia sume besh kababom!!


kre caprice ni artis you-tube gak la...tapi versi malaysia.hopperz yang mewarisi too-phat!hehehe..dia ni melayu woo~ kampung kat jelebu! ( suke la tue orang jelebu) mati-mati aku ingat dia ni mix jerman+india+cina+france+melayu!bile dia cakap tue mcm perh!berbelit-belit lidah nak menyebutnye.tapi pape pon dia memang besh pon.


kalo nak tengok lagi....p tengok sendiri!malas nak download kat sini.lalalalalala...



2 comments:

asybedazzle said...

waa jelebu panas kering (tiba ingat kajian tempatan darjah 6 dulu, hahaha)

rebecca melessa said...

hahhahaha..lawak2!ttbe je.