Thursday, March 3, 2011

I LOVE PHOTOSHOP

Sape kata kalau nak cantik kene wat pembedahan plastik??sekarang anda tidak perlu risau lagi kerana Adobe Photoshop boleh membantu!huahauahuahua. sekarang ni adobe photoshop cs 5 ade tool yang boleh smooth kan texture kulit korang. kulit cam ala-ala nampak suci gitu.contoh macam kat bawah ni.....




tapi kadang tengah syiok-syiok mengedit mesti akan kantoi certain part punyer kalau x check betul-betul..camni la jadik nye T__T...





ok, nak godak tenet carik software free cs 5 jap!bye


4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

singgah balas ke blog nih..
bahahaha u make my day..tergelak2 tgk gbr nih ;p
oopp baik la mcm pinky lsg x tau edit..xde la kena cmni nnt =D

rebecca melessa said...

haaha..tentiu chumel.mmg sswai sgt nama pinky momma.masuk blog pinky memag nampak pink je..i loike~hahaha.. xpe.akak pon xtaw sbenarnye -___-

'sEweL sKeJap' =.='' said...

xrety edit2 nie...if bwat pon...msty ad yg xkena...hahaha
salah 1 nye jd mcm kat ats tu...hahaha:DD

rebecca melessa said...

ha..taw xpe...
kalo bosh nampak dia edit camni mmg sah2 kene fired trus.hahaha