Tuesday, March 22, 2011

contest cik epal

salam!!
malam ni nak share contest lagik ngan korang.yay~
kali ni dari femes blogger!
cik epal in da house yaw~
rase cam neves semacam lak join contest yang ni.xtaw nape ntah!haih~
maybe sebab adiah dia yang nyummylicious tue kot 


ok.sape yang nak join contest ni sile klik pic macho beliau di atas ye!

pas dah tepek header dia kat atas ni.kat sidebar gak jangan lupe ye cik becca!kalo x nanti hang kene REJECT!
ok..done!

ok..next step: 

wat slogan ( wat ayat cam hang nak menang motor)
" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA ......."
belog dia memang bile masuk-masuk je dah eye captured! ngan header merelip bagai and paling penting kaler purple!im a purplicious bebeh^^ 
seyesly mmg aku stalk cik epal before ade belog lagik. life dia cam epi je..di kelilingi ngan awek-awek2 hotzzz~~pastue keje dia ternak lemak je..mmg sangat besh la sebab aku pon memang suke ternak lemak jugak!muahahahah.
*saya shuke!shuke!shuke!*
ayat dia guna pon sempoi je.(tak berat pale nak pikir pe kejadah blogger ni nak sampaikan) 
dan...
dan..
dan...
dan...dan...
dan...
dan....
2 je ^^

sekian!


ok.nak tag:

emmie


ok bai!




9 comments:

Emmie Idris said...

pandai ko tag aku eh??? aku ni dahla buta blog!!! jap, aku usahakan~

rebecca melessa said...

emmie: relek der..slow2 kayuh..aku pon same jugak..hahaha

Mek Norfa said...

waaa nice pic ha.. gud luck

EB said...

Best of luck...
Nice photo..

rebecca melessa said...

mek: tq2 ^^
EB: tq 2 u 2^^

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

rebecca melessa said...

ur most wc cik chumel ^^

cik bihah said...

gud luck ;))

Qamarul said...

yey geng ikea lagi... :)