Wednesday, March 9, 2011

yuyu kukukakikupu!hamik kau~

salam...
haish..lama betul aku tak hapdet belog ni..wendu giler kot..macam-macam mende aku nak mensarut.tapi asik x menyempat je..busy la kate kan ( kononnn~) tapi FB aku 24 jam sempat. even mase tengah mekan pong.huahuahua... dedicated tol aku ni. * sile jangan puji...ku malu  ingat tadik pas lunch baru ingat nak hapdet status FB. tapi tetibe ade budak psikik ( bukan psiko ye ) tegur aku kat wall. cam tau-tau je aku cakap pe dalam ati.pastu dok membebel lak pasal aku x hapdet belog.sekeh nak dak kenit? pantang nampak aku nak berbahagia cikit.haih~
yang aku heran budak ni 24919102 jam dok hapdet belog dia.pastu asik muka dia je kua kat notification aku sbb dia wall to wall kat SB. bukan budak ni tengah cuti ke?? entoi laa nit!haih~ pe nak jadik la budak zaman sekarang.. cube jadik macam aku..awal-awal je semangat.pastu dah malas!lalalalala... *bukan malas..tapi busy bekerja* tapi nasib baik la budak ni gf beshties aku...comei lak tue.kalau tak dah kene block dah budak kenit ni. huahauhuahua ( gelak jahat)


budak pedengki yang di kehendaki~~!!



*kalau ade sesape yang ternampak, terjumpa, tertegur atau tersenyum kat budak ni sile laporkan pada pihak polis yang berdekatan.*
sekian

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ooooooo! mengumpat saye yeeee! lepuk kanggg!

rebecca melessa said...

bukan ngumpat.ni kre mintak izin nak mengutuk r ni.hahha