Monday, March 21, 2011

sape tak suke bulu sile angkat kaki!!

salam~


ohokay!nak tanya sape sini yang tak suke langsung bulu?walau sehelai pon.kalo nampak je rase nak bako terus je bulu yang tumbuh tue?? ( ok, agak melampau T___T) lagi-lagi tumbuh lebat tang kaki, tangan, ketiak,erm...mana lagi ek? tapi bese kat area ni je la kan?ha..ade product yang cam besh untuk korang try.tadaaaaa~~


i knoe..i knoe..sume dah tau pasal VEET.. :)

Veet ni ade macam-macam jenis produk yang dorang kuakan taw.tapi yang main thing is.. sume nye pasal menghapuskan bulu kat badan! KATAKAN TAK NAK PADA BULU!!! yeah~

mesti ade yang ingat dia just ade produk yang cam losyen je tue kan?yang kene tunggu bape minit then amik shaver plastik tue and just removed it. wow~ simple and easy ^^

tapi kan tapi kan Veet ade gak wax yang lagi senang gune.just tepek je kat bahagian bulu yang korang tak nak tue then biakan bape minit jugak pas tue tarik!zaaassss~~ resultnye??memang licin berkilat..( tapi azabnye..tuhan je yang taw  T___T) 
ni dia.. dia cam ala-ala plaster detox tue.huhuhu

skorang taau tak sebenarnye kan veet ni boleh gune utk remove bulu kat ketiak jugak.yeap..bukan kat kaki je taw. plus, lebih better gune veet ni kat ketiak daripada cabut 1-1 or cukur!sebab?bukan je dapat putihkan ketiak korang tapi gak dapat elakkan daripada canser untuk sape yang suke cukur ngan shaver taw.betullllll....tak tipuuu~~

and even utk laki pon ade gak tau!untuk remove misai dengan lebih senang^^..

haih.~ bagus betul produk-produk zaman sekarang ni.xyah susah-susah nak belek majalah cari petua orang-orang zaman dulu lagi camne cara nak remove bulu kan?kan?
ok, ni pulak untuk laki je taw!jgn pulak korang kompius.^^

ok..2 je..bai!


6 comments:

c-tea said...

hehe..tertunggu-tunggu nak jadi followe ke 100 awk..akhirnya..jadi jugak..hehe..salam kenal

Qaseh dalia adelia said...

woah bulu~ haha

sha said...

ooo.. teringinnya..

rebecca melessa said...

ctea: yeke??awwww~tq sho muchie...^^ kene wat entri khas ni :))

rebecca melessa said...

qaseh: hehehe...admirer bulu ye ??

rebecca melessa said...

sha: yeap...u kene try :))