Tuesday, March 1, 2011

SHOW ME YOUR POSE CONTEST


close up:




half body:




full body:


taktau camne boleh TERupload 6 ppixca pulak ( sebenarnya xtaw nak plih yang mana.sori -____-)


ucapan untuk cik eva.... punyer belog:
honestly aku sebenarnya tak tau pon kewujudan blog ni until kawan aku, cik fara chumel rekemen aku suruh join contest yang cik eva buat. first time bukak awal- awal header dia dah capture mata aku. dalam ati " mak, lawanye dia~" so..dengan excitednye aku sneak peek setiap inci blog dia and ada satu persamaan yang aku ngan dia ada. bila tangkap gambar tak reti senyum!hahahaha..but seriously i love all the pictures that she had taken! superbly nicey bebeyh!dalam belog dia suka cite pasal life dia, photoshoot session, fashion show etc..serious gojes gilerk!!!  * tergamam sekejap*  aku rase dia pon jenis otak gile-gile cam aku gak kot. sebab dari penulisan dia yang agak slumber and english dia pon senang nak paham.


napa saya nak jadik model?!
hurmmm...soklan yang mencabar minda betul. tapi senang je.sebab saya memang giler gambar and saya nak try masuk dunia modelling yang mencabar yet fun to explore. saya tak pernah involve dalam mana-mana fashion show or real photoshoot sebab mak saya kata saya tak pandai posing and kawan- kawan plak kate muke saya jenis muka yang nak mintak penampar aka sombong.  tapi sebenarnye tidak sama sekali..but, no body is perfect rite? atleast yang kurang boleh di ajar. bukan kurang ajar.huhuhu.plus, ni pon 1st time join contest.huhuhu. so, kepada photographer di luar sane..sile la amik saya sebagai model. sekian. (nape ayat jadik skema tibe-tibe T___T)


so, sape-sape yang nak join and jadik model cam cik eva boleh la view kat http://www.evagurl.com/2011/02/nak-jadi-model-jom-join-contest-ni.html and banyak benefits yang korang akan dapat. :)) tarikh tutup 21 March ni. good luck yaw!

4 comments:

eLLa said...

gud luck!!

pickaboo apparels said...

tentiu chumel!!! :)

Faa Eryna said...

wahhh cantekk ;) good luckk

evagurl.com said...

check this out dear :)

http://www.evagurl.com/2011/03/announcement-for-contestants.html