Wednesday, March 9, 2011

saya nak bagi voucher NEW YORK skin solution RM 300!!

salam lagik ^^


arini saya nak umumkan bahawasanya saya nak bagi something kat korang.sapa nak voucher free??? aku taknak sebab aku memang tak lawa pon.so, kalau nak wat pape kat muka pon memang dah takde makna dah T____T aku bese gune air beras je untuk basuh muke...tak layak nak gune produk mahal2..hukhuk..
 ok, sila angkat kaki untuk sape yang nak voucher free RM 300!! bukan RM 10, 20 hinggit je weh..RM 300 kot..New York SS lak tue..bukan brand dari toko cik munah ke..kedai urut ah seng ke..ni yang femes ames punye produk ni. ^_^ aku nak bagi free je ni..rugi sape tak nak.perrrhh~


kire ni cam giveaway the things that i want to getaway laaa..hahahah..tak taw camne cara nye nak bagi ntah.any ideas?

5 comments:

Dhia BellamiZam said...

dtg dr sb..folow u jgk..berminat la ngn vaucher 2..nk3..huhuh

rebecca melessa said...

o hai dhia chumel. :)) nak??saya pon memang nak bagi pon.hehehe..tapi tengah pikir camne cara nak bagi ni. ingat nak wat giveway :))

Nurul dot..dot..dot said...

GA:kenapa saya memerlukan rawatan kulit emergency!!

kena buat ape: kena explain ape masalah kulit yang dialami..

pemenang: pilih masalah kulit yang paling kritikal

huhu ^ ^

rebecca melessa said...

hahahhahha...ok...pemenang tue sumpah lawak!u make my day..tq sho muchie :))

cokelathati said...

becca, bg kt i la.. hehehe..
amoi2 NYSS dok plus selling tau x kt i ari tu. tp treatment dia boleh tahan la. dpt consultant best..best la..