Thursday, March 24, 2011

senyum sampai pengsan part II

heyoow~~


saje je nak menjakunkan diri aku lagi untuk kali ke 122882838!!yes~~walupon sume dah taw aku orang perak yang peghak tapi still ade yang xtaw lagi kan?kan?eheheh...dengan ini saya ak mengumumkan bahawa tadik ade artis chumel tegur saya!yay~ artis tue keje 1 opis ngan aku??oh no..no..just dalam fb je!ahaks~ kalo semalam memba aku peenos mbatakkan diri dengan wat status "Tweeter seems so nice since Juliana Evans and chicarito tweeted me back..Hik3" besh nyerrr kau pakcik~~ ( smbil wat muke sir tap hatemanak.huahauhuahua) 


kali ni aku lak nak eksen lak.nak tunjuk sape yang hye kat aku tadik!


sile kelik gambo ye^^



tue pon sebenarnye sebab aku orang yang 1st bagi komen kat fanpage dia.kalo tak memang haram dia tak kenal pon aku!muahahahahha..

ok.bai! 

2 comments:

norazril peenoes said...

babe..glad dat u are happy..tapi shaye nak awak lagi2 jeles neh...saya kan penah makan satu meja ngan fazura dulu...yeah!!!!! =)

rebecca melessa said...

i hate u more :(