Tuesday, March 22, 2011

senyum sampai pengsan!

salam.


pagi-pagi bukak belog cam bese ingat nak tulis entri.ttibe bile skroll smpai ke bawah aku cam terpandang sumthing kat bahagian followers. bukan jumlah followers ye kawan-kawan ( yang tue tak yah tengok pon xpe) tapi tang lain. tang yang jadik followers aku!aku cam terkebil-kebil.hish..betul ke ni?cam xcaya je..tapi memang seyes tak tipu!!
bang ben 10 jadik followers aku!!!huhuhu..( nak nges jap)

dah la belog bersepah sane sini sampe lupe nak kemas.pastue ngan followers yang cam ciput je..segan betul la bile blogger famos amos folo kite. 
padahal semalam baru berangan kat atas katil sambil guling2 kot. "pe la perasaan kalo ttbe ade blogger femes folo aku?" cam selalu aku stalk belog2 lain.dorang cam rase excited cam jumpe artis femes gilerk kebabom ni!
so..sekarang baru aku rase.memang rase nak pengsan weh!!huhuhu..terharu sangat.  tq bang ben!!^^

ps: nak kua pegi jmpe budak2 SPM sat..

ok.bai!

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

beliau memang sukoooo follow mollow orang~ ^^

rebecca melessa said...

2 r..terkezut ttbe nmpk muke dia.hehehe

tia said...

dye akan folow kte klu kte folow dye..

rebecca melessa said...

tapi becca xfolo dia pon??ok.tipu..2 r..baru taw^^

nora said...

dah sedar dr pengsan lum ni
ke sambung pengsan lagi :p

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

DOVE... said...

hi there..
me too,mlm tadi i blogwalking ke page dia(abg ben 10.haha)..then i follow dia.
pastu,tak sampai bpe minit dia dh followed me back.
rasa mcm eh,betul ke?betul ke ni?
dia jdi follower i yg ke-21..
hehe.

rebecca melessa said...

nora: dah2..hehehe

rebecca melessa said...

dove: tue la pasal..cam excited giler lak pdahal dia dah folo org bjuta2 lemon.hahaha

rebecca melessa said...

tia: 2 r..baru taw.hehehe