Tuesday, March 22, 2011

yay~~ dah 100++!!

salam~


tarik nafas dalam2...tunggu bape jam....ohokay!lepas~ 


yay~ arini aku dah ade 100+ followers which yang orang len tak heran tapi aku heran so what the heck tapi tak kire aku nak cite jugak sebab aku excited+ perak+ cam nak terkinja-kinja macam beruk walaupon dorang sume beribu riban and berjuta-juta lemon and even ade orang akan cakap "ade aku kesahh??" and yeah..aku kisah! ( baca 1 nafas je ye.skian) 


nak tau sape follower ke 100 aku??
tadaaaa~~~


*cilok gambo jap adek manis*

nama dia siti eva nur al-islam!ok, tipu. aku just taw nick name dia je..c-tea ^^ jom usha
belog dia cam gempak giler ( di bandingkan aku ) kat sini!!

and to c-tea..tq sebab jadik follower saya yang ke 100 and thanx sebab inform kat saya.kalo tak memang sumpah tak taw..heheh...ye la..orang baru 2 bulan je aktif berbelog.ni la jadiknye...hehehehe...tqvm once again and sori tak de pape nak bagi.just entri je...^^

eh..tapi even entri pon siap ade muke c-tea yang kiut miut lagi taw.femes ckit.ok..sape yang nak no fon c-tea...sile mintak sendri!hauhauahahuau.

ok.bai~



3 comments:

c-tea said...

hahaha..kelaka la...aceli mase tu nak follow awk..tapi ade 98...so ct tunggu punya tunggu...99...terus ct follow..nak merasa plak camane jadi follower no bertuah ni..hehehe...malu la..kot ye pun..tak yah la letak gambo acik...hehe..niwey..terharu sangat...

rebecca melessa said...

ooo..pandai dia counting ek?hehhehe...as i promised u. dah wat entri khas utk ct..tq sgt2^^

AiDa AzRyN said...

tahniah! :D